Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Vegan
Sarmale raw vegan
© RawCoco

Sarmale raw vegan

Mai mult de 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 50/​209
    kcal / kJ
  • 2.31 g
    carbo-hidrați
  • 1.3 g
    proteine
  • 8.3 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    50/209 kcal/kJ, 2.31 g carbo-hidrați, 1.3 g proteine, 8.3 g grăsimi

Ingrediente (6 bucăți)

6 frunze varză acră
75 g ciuperci
40 g nuci
10 g seminţe de floarea soarelui
0.5 roșie
2 bucăți roșii deshidratate
1-2 fire ceapă verde
5 g pătrunjel
0.5 linguriță cimbru
50 g morcov
1 lingură ulei de măsline
sare
piper

Util

  • Nucile conțin lecitină, o substanță care stimulează memoria și puterea de concentrare. Mai mult decât atât, nucile sunt un aliat de încredere al frumuseții părului. Un consum regulat de nuci va furniza organismului vitamina E, fier și zinc. Ideal este să le consumăm întotdeauna neprăjite şi hidratate. Doza zilnică recomandată o reprezintă un pumn de nuci.


Preparare

    1

Pregătire anterioară: Nucile şi seminţele de floarea soarelui se spală în jet de apă puternic şi se lasă în apă, la hidratat, minimum 2 ore sau peste noapte. Înainte de a fi folosite în reţetă, se clătesc foarte bine în mai multe ape. Apa în care au stat la hidratat nu se foloseşte.

    2

Se mixează în blender toate ingredientele pentru umplutură: ciupercile, morcovul, nucile, seminţele de floarea soarelui, ceapa, roşiile, pătrunjelul, uleiul de măsline, sarea şi piperul.

    3

Se spală varza acră şi se înlătură nervurile mai tari.

    4

Se porţionează cu lingura compoziţia pentru umplutură şi se aşază pe foaia de varză murată. Se rulează şi se împing capetele în interior.

    5

Se consumă pe loc sau se pot păstra în frigider timp de 3-4 zile.