kaufland.ro/retete
Saltimbocca cu paste gnocchi și roșii călite
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
586/2449kcal / kJ
-
47 gcarbo-hidrați
-
46.2 gproteine
-
22 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
586/2449 kcal/kJ,
47 g carbo-hidrați,
46.2 g proteine,
22 g grăsimi
Ingrediente (4 porții)
4 | fripturi de vițel |
500 g | gnocchi |
4 felii | prosciutto de Parma |
100 ml | vin alb sec |
250 g | roșii cherry |
8 | frunze de salvie |
4 | frunze de busuioc |
2 linguri | ulei de măsline |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Bate cu atenție fripturile de vițel și condimentează-le pe ambele părți cu sare și piper. Pe fiecare șnițel se așază o felie de șuncă de Parma și o frunză de salvie și se fixează cu o frigăruie mică din lemn.
- 2
Se încinge 1 lingură de ulei într-o tigaie, iar carnea se prăjește în acesta pe ambele părți aprox. 4 minute și se stinge cu vin.
- 3
Gnocchi se fierb în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe pachet și se lasă la scurs.
- 4
Restul de ulei se încinge într-o tigaie, iar în el se călesc puțin roșiile și pastele gnocchi și se condimentează cu sare și piper.
- 5
Saltimbocca se servește cu roșiile și gnocchi, iar deasupra se presară frunze de busuioc și salvie.