kaufland.ro/retete
Șalău rasol cu fasole verde
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
300 g | fasole teci |
500 g | cartofi |
2 bucăți | șalău |
2 | morcovi |
pătrunjel proaspăt | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se curăță și se spală toate legumele. Cartofii se taie cuburi și morcovii, rondele. Se pun la fiert în apă cu sare.
- 2
Se spală bine bucățile de pește. După ce au fier legumele 5-6 minute, se adaugă peștele. Se fierb pe foc moderat, până se pătrunde peștele.
- 3
Se scoate rasolul de pește pe un platou, alături de cartofi, morcovi și fasole verde. Se presară cu sare și piper. Se servesc ornate cu pătrunjel proaspăt.