kaufland.ro/retete
Salată de vinete coapte cu maioneză, ardei și hrean
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
200 g | maioneză |
2 | ardei capia |
1 | roșie |
2 | vinete mici |
hrean ras (conservat) | |
frunze de salată | |
ulei | |
sare |
Preparare
- 1
Se spală vinetele și se taie felii, pe lung. Se presară cu sare și se lasă 15 minute să elimine apa. Se trec prin jet de apă rece și se tamponează cu un șervet. Se prăjesc în ulei bine încins, câte 1 minut pe fiecare parte. Se scot pe un șervețel, pentru a se scurge de ulei.
- 2
Ardeii se spală și se taie bastonașe.
- 3
Maioneza se amestecă cu o lingură de hrean ras.
- 4
Se pune o linguriță de maioneză pe fiecare felie de vânătă, se adaugă un bastonaș de ardei și se rulează.
- 5
Se pun pe un platou și se ornează cu frunze de salată și rondele de roșie.