kaufland.ro/retete
Salată de vară cu zmeură și brânză de capră
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
610/2550kcal / kJ
-
30 gcarbo-hidrați
-
9 gproteine
-
48 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
610/2550 kcal/kJ,
30 g carbo-hidrați,
9 g proteine,
48 g grăsimi
Ingrediente (2 porții)
1 | salată cu frunze roșii |
1 lingură | miere |
3 linguri | ulei de floarea soarelui |
6 frunze | mentă proaspătă |
2 linguri | sirop de zmeură |
250 g | zmeură |
sare | |
1 lingură | muștar |
100 g | brânză proaspătă de capră |
3 linguri | oțet de zmeură |
3 linguri | ulei de măsline |
1 lingură | sâmburi de rodie |
2 linguri | amarant |
Preparare
- 1
Se scot cotorul și frunzele exterioare ale salatei, se separă frunzele și se spală. Usucă prin scuturare frunzele de salată și rupe-le în porții cât o îmbucătură.
- 2
Muștarul, mierea, oțetul de zmeură, siropul de zmeură, uleiul de floarea soarelui și uleiul de măsline se pun într-un borcan cu filet, care se închide bine și se scutură aproximativ 30 de secunde.
- 3
Salata și zmeura se marinează cu vinegreta rezultată și se așază în farfurii adânci.
- 4
Brânza de capră se distribuie deasupra salatei și se servește decorată cu sâmburi de rodie, amarantul și frunzele de mentă.