Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Salată de sparanghel la grătar cu cartofi și mini-mozzarella

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 23.4 g
    carbo-hidrați
  • 11.6 g
    proteine
  • 33 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    23.4 g carbo-hidrați, 11.6 g proteine, 33 g grăsimi

Ingrediente (4 porții)

500 g cartofi mici
2 linguri ulei de măsline
500 g sparanghel alb
500 g sparanghel verde
100 g roșii cherry
1 legătură busuioc
2 linguri oțet balsamic
4 linguri supă de legume
150 g mini-mozzarella
ulei de rapiță
zahăr
sare
piper proaspăt măcinat

Preparare

    1

Cartofii mici se fierb „al dente” în coajă, în apă cu sare și apoi se strecoară.

    2

Se lasă să se răcească puțin și apoi se taie în jumătăți. Se așază pe o tavă de grătar și se marinează cu 2 linguri ulei de măsline.

    3

Sparanghelul se curăță de capetele lemnoase. Sparanghelul alb se curăță și se fierbe în apă cu sare și un praf de zahăr, timp de 3 minute. Se strecoară, se răcește cu apă rece și se lasă la scurs.

    4

Se taie jumătăți roșiile cherry. Frunzele de busuioc se rup de pe rămurele.

    5

Din restul de ulei de măsline, oțetul balsamic și supa de legume se amestecă un dressing. Se condimentează cu sare, piper și zahăr.

    6

Se pune tava cu cartofii pe grătar și se prăjesc timp de 6 minute, întorcându-i din când în când.

    7

Apoi se unge sparanghelul cu puțin ulei și se așază pe grătar. Se prăjesc 8-10 minute și se întorc de mai multe ori.

    8

Sparanghelul se așază cu cartofii copți pe farfurii. Roșiile cherry, biluțele de mozzarella și foile de busuioc se distribuie pe acestea și se marinează cu dressing.