Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Salată de Penne cu șuncă de Parma

Cel mult 15 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 596/​2512
    kcal / kJ
  • 60.1 g
    carbo-hidrați
  • 28.1 g
    proteine
  • 27.3 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    596/2512 kcal/kJ, 60.1 g carbo-hidrați, 28.1 g proteine, 27.3 g grăsimi

Ingrediente (4 porții)

300 g paste penne
sare
40 g roșii uscate conservate în ulei
8 felii șuncă de Parma
40 g măsline negre fără sâmburi
4 linguri sos pesto
3 linguri oțet balsamic
piper proaspăt măcinat
80 g brânză Pecorino (alternativ Parmesan) rasă

Preparare

    1

Încercați acum salata de paste „Al Marina“. Este foarte simplu să asezonați cu 60 g bucăți de sardele și 1 lingură de capere. Dacă totuși preferați să fie vegetariană, atunci preparați și serviți salata de paste Penne fără șuncă și cu 200 g Rucola.

    2

Pastele Penne se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj în apă cu sare până la consistența „al dente“. Roșiile și șunca de Parma se taie felii, iar măslinele în rondele.

    3

Pastele se scurg și se colectează apa în care au fiert. Se amestecă sosul Pesto cu 75 ml din apa de fierbere și cu oțetul balsamic. Se amestecă dressing-ul astfel obținut cu pastele, cu fășiile din șuncă de Parma și cu rondelele de măsline. Se asezonează cu sare, piper și zahăr. Salata de paste Penne se servește presărată cu brânză.