kaufland.ro/retete
Salată de paste cu ton
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
150 g | paste făinoase |
200 g | ton în suc propriu |
2 | morcovi tineri |
100 g | fasole verde prospătă sau congelată |
2 linguri | ulei de măsline |
1 lingură | caşcaval ras |
0.5 linguriţă | maghiran uscat |
1 vârf de cuţit | chimen măcinat |
Util
-
Consumi salata călduţă sau răcită cel mult până la temperatura camerei.
Preparare
- 1
Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi în strecurătoare, le treci prin jet de apă rece, le stropeşti cu uleiul de măsline, presari condimentele, după care le acoperi cu un capac şi le păstrezi calde.
- 2
Cureţi morcovii şi fasolea şi le fierbi timp de 10 minute. Le scurgi şi le tai bastonaşe.
- 3
Folosind două furculiţe, amesteci într-un bol pastele, peştele bine scurs şi legumele. Le repartizezi în farfurii şi le decorezi cu puţin caşcaval ras.