Salată de paste cu portocale și pesto de nucă
Valori nutritive
(Per porție)-
1299/5424kcal / kJ
-
94 gcarbo-hidrați
-
33 gproteine
-
84 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
1299/5424 kcal/kJ,
94 g carbo-hidrați,
33 g proteine,
84 g grăsimi
Ingrediente (2 porții)
Pentru salată:
200 g | fusilli fără gluten K-free |
250 g | roșii cherry |
1 | portocală |
3 crenguțe | coriandru |
sare |
Pentru pesto:
100 g | nuci |
50 g | parmezan ras |
1 cățel | usturoi |
1 | lămâie netratată |
sare | |
piper | |
100 ml | ulei |
Util
-
Savurează preparate fără gluten
Când mergi la cumpărături, ai grijă să alegi produse fără gluten.
Preparare
- 1
Pastele se fierb în apă fierbinte cu sare, conform instrucțiunilor de pe pachet. Apoi se strecoară.
- 2
Între timp se spală tomatele, se usucă prin tamponare și se taie în sferturi. Se curăță portocala, se rupe în felii și se elimină complet pielița albă de pe ele. oriandrul se spală, se usucă prin scuturare și se rup frunzulițele.
- 3
Pentru pesto de nuci, se prăjește amestecul de nuci într-o tigaie fără grăsime. Se curăță usturoiul. Lămâia se spală cu apă caldă, se usucă prin tamponare și se rade coaja. Nucile, usturoiul și coaja de lămâie se pasează cu uleiul și parmezanul într-un recipient înalt. Sosul obținut se condimentează cu sare și piper.
- 4
Pastele se amestecă cu roșiile, feliile de portocale și coriandrul și se adaugă sosul pesto de nuci. Înainte de a fi consumată, salata se lasă la rece aprox. 4 ore.