kaufland.ro/retete
Salată caldă de quinoa
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
500 g | carne tocată de porc |
250 g | quinoa BIO |
100 g | bacon |
100 g | ceapă albă |
30 g | unt semi-sărat |
2 legături | ceapă verde |
3.5 căței | usturoi |
2 | lămâi |
20 ml | ulei de măsline |
100 ml | apă |
sare | |
piper |
Util
-
Se poate monta într-o formă rotundă și se poate servi alături de roșii cherry și chips de brioșă.
Preparare
- 1
Ceapa albă și baconul se toacă mărunt și se trag la tigaie, în unt semi-sărat și ulei de măsline, până când ceapa devine transparentă, se adaugă în tigaie carnea tocată, usturoiul pisat, sare și piper până când carnea se rumenește.
- 2
Se adaugă quinoa și se sotează împreună toate ingredientele. Se adaugă apă și se lasă să scadă.
- 3
După ce compoziția a fost luată de pe foc, se storc deasupra 2 lămâi și se potrivește de gust cu sare și piper.
- 4
Se toacă cozile de la 2 legături de ceapă verde si se amestecă în preparat pentru o textură crocantă și fresh.