kaufland.ro/retete
Salată bavareză cu carne și brânză
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
793/3315kcal / kJ
-
5 gcarbo-hidrați
-
30 gproteine
-
72 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
793/3315 kcal/kJ,
5 g carbo-hidrați,
30 g proteine,
72 g grăsimi
Ingrediente (2 porții)
1 | ceapă roşie |
50 ml | oțet de zmeură |
80 g | ridichi |
1/2 legătură | arpagic |
2 felii | Leberkäse (cozonac de carne de aprox. 125 g) |
3 felii | Emmentaler |
50 ml | ulei din semințe de in |
sare | |
zahăr | |
piper |
Util
-
Frunzele ridichilor pot fi spălate bine și adăugate în salată.
Preparare
- 1
Ceapa se curăță și se taie rondele fine, apoi se amestecă cu oțetul de zmeură într-un castron și se condimentează bine cu sare, zahăr și piper. Se lasă apoi aproximativ 20 minute să se pătrundă.
- 2
Între timp, se spală, se usucă prin tamponare și se taie felii ridichile. Arpagicul se spală, se usucă prin scuturare și se taie rondele fine. Se pun în straturi alternative Leberkäse și emmentaler și se taie fâșii subțiri.
- 3
Leberkäse, emmentaler, ridichile, arpagicul și uleiul de in se adaugă la ceapă și totul se amestecă bine. Salata se servește cu pâine.