kaufland.ro/retete
Salată bavareză de cârnați
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
479/2009kcal / kJ
-
5 gcarbo-hidrați
-
17.1 gproteine
-
44 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
479/2009 kcal/kJ,
5 g carbo-hidrați,
17.1 g proteine,
44 g grăsimi
Ingrediente (4 porții)
500 g | cârnați de porc nemțești (ex. Lyoner) |
3 | cepe mici |
185 g | castraveți murați |
2-3 linguri | supă de vită |
3 linguri | rondele de arpagic verde |
piper | |
sare | |
4 linguri | ulei |
zahăr | |
3 linguri | oțet din vin alb |
Preparare
- 1
Cârnații și ceapa se taie felii, castraveții murați se taie cubulețe și se amestecă totul.
- 2
Din ulei, oțet, supă și arpagic se prepară o marinată. Se condimentează cu sare, piper și zahăr și se toarnă peste salata de cârnați.
- 3
Se servește ornată cu rondele de praz și se consumă cu covrigi moi.