Ruladă de pui cu rozmarin
Ingrediente (4 porții)
50 g | muștar |
2 | pulpe de pui |
1 | piept de pui |
1 | lămâie |
miere | |
rozmarin proaspăt | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se pun la fiert 2 litri de apă. Când începe să clocotească se adaugă pulpele și un piept de pui. Se fierb 60 minute. Se lasă să se răcească în supă, după care se toacă toată carnea cuburi.
- 2
Se pune carnea tocătă cuburi într-un bol și se adaugă sare, piper și rozmarin proaspăt.
- 3
Pieptul crud păstrat se bate foarte bine, pentru a-l subția cât mai mult.
- 4
Se pune pieptul bătut pe un tocător, se presară sare și piper și se întinde toată umplutura. Se rulează și se pune într-o tavă unsă cu ulei. Se coace 30 minute la foc moderat.
- 5
Se prepară sosul. Se amestecă muștarul cu o lingură de miere și cu sucul de la o lămâie.
- 6
Se feliază rulada, se pune pe farfurii și se servește cu sos de muștar.