Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Ruladă involtini din pește învelite în șuncă

Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 400/​1675
    kcal / kJ
  • 35 g
    carbo-hidrați
  • 36 g
    proteine
  • 11 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    400/1675 kcal/kJ, 35 g carbo-hidrați, 36 g proteine, 11 g grăsimi

Ingrediente (4 Porție)

8 bucăți file de eglefin
1 lingură zeamă de lămâie
sare
piper praspăt măcinat
8 felii bacon
3 linguri verdețuri asortate
1 lingură ulei vegetal
160 g orez integral
1 cepe hașme
1 linguriță unt
75 ml vin alb sec
250 ml supă de legume
1 linguriță amidon alimentar
3 linguri brânză mascarpone

Preparare

    1

Peștele se spală, se usucă apăsând ușor și se stropește cu zeamă de lămâie, se sărează și se pipărează.

    2

Fileurile se așază deasupra baconului și se presară cu 2 linguri de verdețuri. Fileurile se rulează în mici rulade, se fixează cu țepușe și se prăjesc pe toate părțile în uleiul încins timp de circa 4 minute.

    3

Orezul se lasă la fiert timp de 30 până 35 minute în apă cu puțină sare. Ruladele se așază într-o formă termorezistentă și se gătesc în cuptorul preîncălzit la 180 grade (cu recircularea aerului cald: la 160 grade) pentru 10 până la 12 minute.

    4

Pentru sos ceapa hașme se curăță de coajă, se taie în cubulețe fine și se înăbușe timp de circa 4 minute în untul încins, se toarnă vin și supă de legume, se aduce la fierbere și se lasă să fiarbă mărunt pentru circa 10 minute.

    5

Amidonul se amestecă cu puțină apă iar sosul se îngroașă cu acesta. Sosul se asezonează cu brânza Mascarpone și cu restul verdețurilor și se condimentează cu sare și piper. Se adaugă orezul și sosul lângă ruladele involtini din eglefin învelite în șuncă, acestea putând fi decorate după gust cu fire de mărar și se servește.