kaufland.ro/retete
Ruladă cu carne tocată și spanac
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (8 porții)
800 g | carne tocată amestec |
500 g | spanac |
1 | ou |
2 | cepe |
6 | căței de usturoi |
ulei | |
unt | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se fierbe spanacul în apă cu sare. Se scurge de apă și se pasează. Se încinge o lingură de ulei și se prăjește o ceapă tocată. Se adaugă spanacul și se lasă pe foc mic până scade. Se asezonează cu sare și piper.
- 2
Se amestecă carnea tocată cu o ceapă tocată, usturoi pisat, ou, sare și piper. Se frământă bine.
- 3
Se unge cu unt o formă de chec.
- 4
Se întinde carnea tocată pe planșa de lucru, folosindu-ne de palme. Se va întinde cât lățimea formei. În mijloc se pune umplutura de spanac și se modelează astfel încât să se formeze o ruladă. Se pune cu grijă în formă și se coace 60 minute la foc moderat.