kaufland.ro/retete
Roșii umplute
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (10 bucăți)
10 | roșii mari |
3 | ouă |
200 g | jambon fiert sau șuncă presată |
1 | țelină mică |
1 | măr |
1 | zeamă de lămâie |
1 lingură | muștar |
2-3 linguri | ulei |
50 g | cașcaval |
0.5 legătură | mărar |
piper măcinat | |
sare |
Util
-
Umpli roșiile cu crema obținută, iar deasupra presari cașcavalul ras și mărarul tocat fin.
Preparare
- 1
Alegi roșii coapte, dar tari, pe care le speli și le tai câte un căpăcel. Cu ajutorul unei lingurițe, îndepărtezi atent miezul roșiilor, apoi le pui la scurs cu tăietura în jos.
- 2
Fierbi ouăle tari, le răcești, le cureți de coajă, le tai în jumătate și le scoți gălbenușurile.
- 3
Cureți și speli țelina. Decojești mărul. Le dai pe răzătoarea fină și le stropești cu zeama de lămâie. Tai jambonul și albușurile în cubulețe.
- 4
Freci gălbenușurile cu muștarul și uleiul. Amesteci pasta obținută cu jambonul, albușurile, mărul, țelina, sare și piper după gust și omogenizezi.