Ravioli de pizza cu șuncă
Valori nutritive
(Per porție)-
303/1268kcal / kJ
-
31 gcarbo-hidrați
-
12 gproteine
-
14 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
303/1268 kcal/kJ,
31 g carbo-hidrați,
12 g proteine,
14 g grăsimi
Ingrediente (4 porții)
280 g | aluat de pizza congelat |
60 g | șuncă fiartă |
100 ml | roșii tocate din conservă |
60 g | brânză Gouda rasă |
1 | ou (mărimea M) |
sare | |
piper proaspăt măcinat |
Util
-
Rafinează ravioli cu pizza cu câteva frunzulițe de oregano.
Preparare
- 1
Cuptorul se pre-încinge la 200 grade temperatură superioară/inferioară (aer recirculat: 180 grade).
- 2
Se întinde aluatul de pizza și se distribuie roșiile tocate la o oarecare distanță, în 12 grămăjoare, pe partea de jos a aluatului.
- 3
Se taie șunca fâșii și se presară împreună cu brânza deasupra roșiilor. Se condimentează cu sare și piper.
- 4
Oul se bate cu o furculiță și se unge aluatul cu acesta. Jumătatea superioară a aluatului se închide peste umplutură și se apasă bine marginile.
- 5
Cu un tăietor de pizza se taie în 12 dreptunghiuri, se coc pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, aprox. 12 minute până se rumenesc și apoi se servesc.