Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Rață chinezească

Mai mult de 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (4 porții)

500 g carne de rață ( pulpă și piept )
300 g fasole verde
500 g spanac
100 g tăiței chinezești
100 ml vin roșu
2 roșii
1 ardei iute
1 ardei gras
sos de soia
ulei de măsline
sare
piper

Preparare

    1

Se porționează carnea și se fierbe 90 minute în apă cu sare. Se scoate din supă.

    2

Se încing 5 linguri de ulei de măsline și se prăjește carnea fiartă. Se adaugă tecuțele de fasole, frunzele de spanac și ardeiul gras tăiat fâșii. Se presară sare și piper și se toarnă 3 linguri de sos de soia și vinul. Se acoperă și se lasă pe foc moderat încă 15 minute.

    3

Se fierb tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se limpezesc în jet de apă rece și se lasă în strecurătoare. După ce s-au scurs se stropesc cu ulei de măsline.

    4

Se opăresc roșiile, se decojesc și se rad pe răzătoarea mare. Se încinge 1 lingură de ulei de măsline și se pun roșiile și ardeiul iute tăiat mărunt. Se adaugă sare și se fierb 3-4 minute.

    5

Rața se servește cu garnitură de tăiței și sos picant.