kaufland.ro/retete
Rasol de vită la cuptor
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
100 g | unt |
50 ml | suc de roșii |
1 kg | rasol de vită |
10 | ciuperci |
4 | cartofi |
2 | cepe verzi |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se fierbe rasolul pe foc mic, 2 ore. În ultimele 20 minute se adaugă cartofii tăiați cuburi.
- 2
Se scoate rasolul din supă și se pune într-o tavă. Se unge cu suc de roșii și se presară cu sare și piper. Se coace 30 minute la foc moderat.
- 3
Se taie ciupercile felii. Se încinge untul și se prăjesc până scad. La final se adaugă cartofii fierți, sare și piper și se oprește focul.
- 4
Se servește rasolul cu garnitură de ciuperci și se ornează cu ceapă verde coaptă pe grătar.