kaufland.ro/retete
Punci de portocale și bere
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
76/319kcal / kJ
-
12.5 gcarbo-hidrați
-
1.2 gproteine
-
0.1 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
76/319 kcal/kJ,
12.5 g carbo-hidrați,
1.2 g proteine,
0.1 g grăsimi
Ingrediente (8 pahare)
2 | portocale |
1 bucată | ghimbir, cca 1 cm |
1 lingură | zahăr |
500 ml | bere de grâu rece |
500 ml | suc de portocale rece |
Preparare
- 1
Se decojesc portocalele, se desfac felii, colectând sucul astfel scurs.
- 2
Se curăță de coajă ghimbirul, se rade, se amestecă cu zahăr și felii de portocale și se lasă la rece timp de cca 30 de minute.
- 3
Berea și sucul de portocale, precum și sucul adunat se toarnă într-un vas.
- 4
Se adaugă feliile de portocale marinate.