kaufland.ro/retete
Pulpe de pui pane cu ceapă
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
4 | pulpe inferioare |
3 | cepe |
1 legătură | pătrunjel verde |
100 g | ulei |
zeamă de lămâie | |
3 linguri | făină și pesmet |
1 | ou |
sare | |
piper |
Util
-
Prăjești carnea și ceapa și le servești calde, alături de piure de cartofi și o salată de sezon.
Preparare
- 1
Cureți și speli ceapa. Dai pe răzătoarea mare una dintre cepe, iar pe celelalte două le tai în rondele. Amesteci pătrunjelul fin tocat cu zeama de lămâie, ceapa rasă, 3 linguri de ulei, piper și sare după gust.
- 2
Speli pulpele și le freci cu această compoziție, după care le lași să se macereze timp de 2 ore, în castronul acoperit, introdus în frigider.
- 3
Treci pulpele prin făină, ou bătut și pesmet, iar rondelele de ceapă numai prin făină.