Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Pulpă de porc cu praz pane
© Burda România

Pulpă de porc cu praz pane

Mai mult de 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (6 porții)

1 kg pulpă de porc
boia de ardei dulce
2 morcovi
1 lingură untură
1 ceapă
1 căpățână de usturoi
2 fire praz
1 ou
50 ml lapte
făină
sare

Util

  • Înainte de servire, îndepărtezi sfoara și tai pulpa în felii groase de 2-3 cm. Le așezi pe platou împreună cu prazul pane.


Preparare

    1

Cureți usturoiul, ceapa, morcovii și prazul. Fierbi morcovii pentru 5 minute. Tai ceapa solzișori.

    2

Dezosezi pulpa de porc și o cureți de pielițe. Presari carnea cu puțină sare și boia, apoi o strângi sub formă de rulou și o legi cu sfoară. Înțepi carnea din loc în loc și o împănezi cu bucățele de morcovi și căței de usturoi.

    3

Într-o tavă unsă cu untură, așezi ceapa și carnea și torni puțină apă. Introduci tava în cuptorul preîncălzit, la foc mijlociu, pentru 1 ¼ oră. La fiecare 10 minute, stropești carnea cu sosul din tavă.

    4

Între timp, tai prazul în bucăți de 5-6 cm, le opărești și le scurgi bine. Bați oul cu laptele, puțină sare și făină cât cuprinde pentru un aluat moale, asemănător celui pentru clătite. Treci bucățile de praz prin aluat și le prăjești.