kaufland.ro/retete
Pui cu salvie și legume
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
100 ml | vin alb |
50 ml | ulei de măsline |
4 | pulpe superioare |
1 | ardei gras |
2 | cartofi |
2 | căței de usturoi |
1 | dovlecel |
1 | crenguță salvie |
5 | roșii |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Legumele se spală, se curăță și se feliază după preferințe, cubulețe sau rondele.
- 2
Se așază într-un vas termorezistent. Se asezonează cu sare și piper, se stropesc cu ulei de măsline și vin alb și se presară deasupra usturoiul curățat și tocat mărunt.
- 3
Se încinge cuptorul la 200⁰C.
- 4
Pulpele de pui se spală, se sărează, se condimentează cu piper și se așază deasupra legumelor.
- 5
Se toacă salvia și se presară deasupra.
- 6
Se acoperă vasul cu folie de aluminiu sau cu un capac și se dă la cuptor pentru 30 de minute, la 180 ⁰C.
- 7
După 30 de minute, se întorc pulpele de pui și se mai lasă 10 minute fără capac.