Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Pui la cuptor umplut

Mai mult de 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (6 porții)

200 g ficăței de pui
100 g ciuperci feliate
50 g unt
1 pui întreg
5 căței usturoi
2 linguri sos de soia
2 crenguțe rozmarin
pungă de copt
boia dulce
sare
piper

Preparare

    1

Se spală bine puiul și se condimentează cu sare, boia și piper după gust, atât în interior cât și pe sub stratul de piele, îndepărtând-o ușor cu mâna. Între timp, se spală bine ficățeii de pui și se pun la fiert în apă cu sare, timp de 10 minute.

    2

Usturoiul se taie felii. Se pasează ficățeii fierți și se amestecă cu ciupercile și câteva felii de usturoi, condimentând cu sare și piper.

    3

Se unge puiul cu unt în interior și se umple cu amestecul obținut.

    4

Se pune puiul în pungă alături de crenguțe de rozmarin și feliile de usturoi rămase.

    5

Punga se leagă, se înțeapă în câteva locuri cu o furculiță și se pune într-o tavă în cuptorul încălzit. Se lasă timp de 45 de minute sau până ce puiul este rumenit.

    6

Când este gata, sosul rămas în pungă se amestecă cu sosul de soia și se servește alături de pui.