Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Pui cu bere și curry
© Burda România

Pui cu bere și curry

Cel mult 15 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (8 porții)

4 pulpe de pui
1 cartofi
1 sticlă de bere
1 baton de scorțișoară
1 cuișor
0.5 linguriță curry
sare
piper
ulei de măsline

Util

  • Acestui preparat cu arome exotice i se poate asocia în mod fericit o garnitură de cartofi dulci (batata).


Preparare

    1

Cureți pulpele, apoi le tai în jumătăți, le speli și le așezi într-un castron. Le ungi cu ulei și le presari cu praf de curry, sare și piper după gust. Le așezi într-o tavă, le stropești cu bere și torni o cană cu apă. Pui scorțișoara ruptă în bucăți și cuișorul.

    2

Decojești cartofii, îi speli și îi tai în cubulețe. Îi așezi în tavă în jurul bucăților de carne. Acoperi tava cu folie de aluminiu, o înțepi în câteva locuri, cu un vârf de cuțit și introduci tava în cuptorul încins, pentru 20-30 de minute.

    3

Îndepărtezi cu cu grijă folia și mai lași tava 10 minute în cuptor, ca să se rumenească. Dacă e nevoie, mai adaugi puțină apă.