kaufland.ro/retete
Prăjitură de ceai cu cacao
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (6 porții)
300 g | făină |
350 g | zahăr |
300 g | unt |
250 ml | lapte |
30 g | cacao |
6 | ouă |
esență de rom | |
praf de copt | |
zahăr farin |
Preparare
- 1
Se pune untul într-o crăticioară, împreună cu zahărul și laptele. Se fierb pe foc mic până se dizolvă totul.
- 2
Când s-au răcit se adaugă gălbenușurile, esența de rom și albușurile bătute spumă. Se presară făina și praful de copt și se omogenizează bine.
- 3
Se unge cu unt o formă și se toarnă jumătate din compoziție. În restul de compoziție se amestecă cacaua și se toarnă peste compoziția albă.
- 4
Se coace 60 minute la foc moderat.
- 5
Se scoate din formă și se pudrează cu zahăr farin.