kaufland.ro/retete
Prăjitură cu brânză fără blat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
125/522kcal / kJ
-
14.6 gcarbo-hidrați
-
7.9 gproteine
-
3.5 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
125/522 kcal/kJ,
14.6 g carbo-hidrați,
7.9 g proteine,
3.5 g grăsimi
Ingrediente (12 bucăți)
500 g | brânză proaspătă de vaci |
300 g | fructe de pădure (congelate) |
3 | ouă |
1 linguriță | amidon |
2 linguri | miere |
60 g | zahăr |
1 pachețel | budincă de vanilie |
200 g | iaurt (0,1%) |
Preparare
- 1
Pentru prăjitură se amestecă brânza de vaci, iaurtul, ouăle, zahărul și praful de budincă. Crema de brânză se toarnă într-o formă de tort tapetată cu hârtie de copt (diametrul 26 cm) și se coace în cuptorul încălzit în prealabil la 180 °C (Gaz: treapta 3, aer recirculat: 160 °C) aprox. 50 de minute.
- 2
Prăjitura de brânză se lasă la răcit pe un grătar.
- 3
Pentru piureul de fructe se fierb fructele de pădure decongelate cu miere și 3 linguri de apă. Amidonul se amestecă cu 2 lingurițe apă rece, se adaugă la fructe și se fierbe puțin, amestecând.
- 4
Prăjitura de brânză se servește cu piureul cald sau rece.