kaufland.ro/retete
Plăcințele de legume cu sos tomat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (10 porții)
500 g | fasole verde |
300 g | brânză telemea |
100 g | unt |
3 | morcovi |
5 | cartofi |
6 | roșii |
ulei | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se pun toate legumele la fiert în apă cu sare, mai puțin roșiile.
- 2
După ce s-au fiert se scurg foarte bine și se pasează. Se adaugă untul, se freacă bine și se adaugă brânza rasă. Se presară piper și sare doar dacă mai este nevoie.
- 3
Se unge cu unt o tavă întinsă și se pune compoziția. Se nivelează și se coace 20 minute la foc moderat.
- 4
Se decojesc roșiile, se toacă mărunt și se prăjesc în 3-4 linguri de ulei. Se adaugă sare, piper și busuioc tocat. Se fierbe până devine o pastă.
- 5
Se servesc plăcințelele cu sosul de roșii.