Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Pizza cu spanac și anghinare
© Burda România

Pizza cu spanac și anghinare

Mai mult de 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (4 porții)

Pentru aluat:

400 g făină albă
100 g făină integrală
1 linguriță sare fină
1 plic (7 g) drojdie uscată
1 linguriță zahăr brun
2 linguri ulei de măsline
300-350 ml apă călduță

Pentru topping:

1 conservă (400 g) inimi de anghinare
200 g frunze de baby spanac
400 g mozzarella
1 sul (50 g) brânză topită
4 linguri parmezan ras
sare
piper alb proaspăt măcinat

Preparare

    1

Cerni făina pe planșetă și o amesteci cu sarea. Faci în mijloc o gropiță în care torni treptat apa călduță în care ai dizolvat drojdia și zahărul, apoi adaugi uleiul. Încorporezi aceste ingrediente în masa de făină, folosind o furculiță. Cu mâinile presărate cu făină, frămânți aluatul 10 minute. Îl acoperi și îl lași să crească până își dublează volumul.

    2

Frămânți din nou aluatul, pentru 2-3 minute. Împarți aluatul în 4 sfere mici. Le întinzi sub forma unor discuri de 20-24 cm și le pui în tăvi de copt speciale pentru pizza.

    3

Repartizezi pe blaturi ingredientele pentru topping. Coci pizza în cuptorul preîncălzit, 10 minute la foc iute, apoi 10-15 minute la foc mic, până se rumenește.