kaufland.ro/retete
Piftie de vită și legume
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (6 porții)
800 g | rasol de vită cu os |
1 | fir de praz |
1 | ceapă |
2 | tulpini de țelină apio |
3 | morcovi |
2 | castraveți |
1 legătură | frunze de tarhon |
5 fire | pătrunjel |
1 plic | gelatină (10 g) |
Util
-
Lași aspicul la frigider timp de 12 ore.
Preparare
- 1
Fierbi bine carnea, apoi o cureți de pe os și o tai în cubulețe. Cureți și speli legumele. Într-un vas cu 500 ml apă fierbi timp de 10 minute prazul, ceapa și țelina, adaugi morcovii, castraveții, carnea și lași să fiarbă încă 20 de minute.
- 2
Strecori supa și pui frunzele de tarhon și pătrunjel . Adaugi gelatina și amesteci până se topește. Tai morcovii rondele, iar prazul, castraveții și tulpinile de țelină în bastonașe.
- 3
Scoți verdeața și torni aspicul în straturi de 2 cm, peste legumele și carnea aranjate cât mai estetic. După fiecare strat introduci vasul în frigider pentru 15 minute.