kaufland.ro/retete
Piept de curcan cu terină de legume
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
400 g | piept de curcan |
30 g | capere |
50 g | măsline negre |
1 | castravete |
2 | roșii |
1 | ardei gras |
1 | lămâie |
ulei de măsline | |
boia de ardei iute | |
sare |
Preparare
- 1
Se spală pieptul de curcan. Se unge cu ulei de măsline și se presară cu sare și boia de ardei iute. Se împachetează în folie de staniol. Se pune într-o tavă și se coace 90 minute în cuptor, la foc moderat.
- 2
Se spală legumele. Se toacă totul mărunt, se presară cu sare și se stropesc cu ulei de măsline și suc de lămâie. Se amestecă ușor și se montează două farfurii. Se pune câte o jumătate din cantitatea de legume pe fiecare farfurie și se construiește o formă. Se ornează cu felii de lămâie, măsline și capere.
- 3
Se scoate pieptul de curcan din folie, se taie felii și se pun pe farfurii.