Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Pește în aluat de bere cu salată de cartofi

Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 982/​4115
    kcal / kJ
  • 49 g
    carbo-hidrați
  • 46.4 g
    proteine
  • 66 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    982/4115 kcal/kJ, 49 g carbo-hidrați, 46.4 g proteine, 66 g grăsimi

Ingrediente (4 Porție)

Pentru salata de cartofi

500 g cartofi
sare
ceapă verde
150 g roșii cherry
1 legătură mărar
3 linguri oțet
piper
5 linguri ulei

Pentru aluat

150 g făină
200 ml bere
2 ouă
1 lingură ulei
curry pudră
suc de la o lămâie
grăsime pentru prăjire
8 fileuri proaspete de păstrăv

Preparare

    1

Pentru salată se spală bine cartofii, se opăresc în apă cu sare aprox. 20 minute, se scurg, se curăță de coajă, se lasă să se răcească și se taie cubulețe.

    2

Se curăță ceapa verde și se spală cu roșiile cherry și mărarul. Ceapa verde se taie rondele, roșiile cherry se taie jumătăți, iar mărarul se toacă.

    3

Pentru dressing se amestecă oțetul cu sare și piper, se încorporează uleiul, se amestecă cu ingredientele de salată și se lasă să se pătrundă aprox. o oră.

    4

Pentru aluat se amestecă făina, berea, ouăle și uleiul într-un aluat omogen și se condimentează cu sare, piper și curry pudră.

    5

Se clătesc cu apă rece fileurile de păstrăv, se usucă prin tamponare și se stropesc cu sucul de lămâie.

    6

Se pune grăsimea pentru prăjit la încins.

    7

Se trec fileurile de păstrăv prin aluat și se prăjesc în grăsimea încinsă până se rumenesc. Se scot cu o spumieră, se lasă să se scurgă pe prosopul de bucătărie.

    8

Se servește peștele cu salata de cartofi și se ornează cu sosul remoulade și mărar.