kaufland.ro/retete
Pere în ciocolată
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (6 porții)
100 ml | vin alb |
400 g | ciocolată cu lapte |
100 g | zahăr |
50 g | unt |
6 | pere |
Preparare
- 1
Se spală perele, se curăţă de coajă şi cu un cuţit ascuţit se îndepărtează cotorul cu seminţe, lăsându-se fructele întregi.
- 2
Separat,se topeşte untul. Se trec perele prin untul topit, după care se toarnă vinul. Se lasă pe foc până se evaporă.
- 3
Se presară zahărul şi se lasă până se caramelizează; astfel, perele vor rămâne intacte. Se scot pe un platou să se răcorească.
- 4
Se topeşte ciocolata la bain-marie şi se toarnă cât este fierbinte peste pere.