Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Pavlova cu căpșuni marinate în miere

Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 30 g
    carbo-hidrați
  • 7 g
    proteine
  • 3 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    30 g carbo-hidrați, 7 g proteine, 3 g grăsimi

Ingrediente (12 Porție)

4 albușuri
1 praf sare
230 g zahăr
2 linguri amidon
1 linguriță oțet din vin alb
500 g căpșuni
0.5 bucată păstaie de vanilie
2 linguri miere
500 g brânză proaspătă
2 linguri zahăr pudră
100 ml frișcă lichidă, 30% grăsime

Preparare

    1

Preîncălzește cuptorul la 170 grade.

    2

Folosește un tel pentru a bate spumă albușul de ou cu un praf de sare. Adaugă zahărul încet, amestecând continuu, până obții o bezea tare și lucioasă.

    3

Cerne amidonul deasupra bezelei și pune cu grijă oțetul din vin alb. Întinde bezeaua cu o spatulă de bucătărie în cerc, pe o foaie de copt. Ridică cu atenție, din exterior, marginile foii de copt. Pavlova trebuie să aibă un diametru de 20–25 cm și în mijloc o adâncitură pentru umplutură.

    4

Redu temperatura cuptorului la 90 de grade și ține Pavlova la cuptor timp de 80–90 minute. Oprește cuptorul și lasă Pavlova să se răcească complet, timp de 1 oră, cu ușa cuptorului întredeschisă.

    5

Între timp taie în jumătăți căpșunile.

    6

Scoate miezul unei păstăi de vanilie, adaugă 2 linguri de miere și lasă-le să se pătrundă 30 de minute.

    7

Bate frișca lichidă și încorporeaz-o cu brânză proaspătă. Toarnă compoziția în adâncitura din centrul Pavlovei, adaugă căpșunile marinate și presară zahăr pudră.