kaufland.ro/retete
Păstrăv la cuptor
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
200 ml | vin alb |
1-2 | păstrăvi proaspeți |
4 | cartofi mici |
4 | roșii |
6 | fire de sparanghel |
1 | lămâie |
sare | |
piper | |
ulei de măsline |
Preparare
- 1
Se curăță păstrăvul, se unge cu ulei de măsline și se presară cu sare și piper, atât pe exterior cât și în interior.
- 2
Se curăță cartofii și se taie jumătăți. Roșiile se taie rondele. Sparanghelul se spală și se îndepărtează un centimetru din partea lemnoasă.
- 3
Se unge tava cu ulei de măsline, se pun toate legumele, iar deasupra se așază păstrăvii. Se toarnă vinul și se presară sare și piper.
- 4
Se coace 60 minute în cuptor, la foc moderat.
- 5
Se servește cu felii de lămâie.