Paste vegetariene
Valori nutritive
(Per porție)-
573/2405kcal / kJ
-
73 gcarbo-hidrați
-
22 gproteine
-
20 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
573/2405 kcal/kJ,
73 g carbo-hidrați,
22 g proteine,
20 g grăsimi
Ingrediente (4 porții)
500 g | broccoli |
3 tulpini | pătrunjel |
1 | ceapă roşie |
2 | lămâi bio |
1.2 l | supă de legume |
400 g | penne rigate K-Bio din grâu întreg, fără ou |
1 lingură | unt |
300 g | brânză proaspătă naturală K-Classic (cremă de brânză dublă, 60% grăsime) |
sare | |
piper |
Util
-
În loc de broccoli, poți folosi dovlecei și roșii cherry. Pastele se servesc cu busuioc.
Preparare
- 1
Se spală broccoli și pătrunjelul și se lasă la uscat. Se taie inflorescența și se răzuiește grosier tulpina de broccoli. Se toacă frunzele de pătrunjel. Se curăță ceapa și se taie în cubulețe. Se spală lămâile în apă caldă, se usucă, se răzuiește coaja și se stoarce sucul.
- 2
Se încălzește uleiul într-o oală mare, se rumenește ușor ceapa, se adaugă stockul și se fierb toate. Se adaugă pennele și se fierb la foc mediu timp de aproximativ 4 minute, amestecându-le din când în când. Se adaugă broccoli și se mai lasă încă 5-6 minute. Amestecă din când în când.
- 3
Se amestecă cu coaja și sucul de lămâie, pătrunjelul, untul și brânza proaspătă. Se asezonează cu sare și piper și apoi se servesc.