Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Pască raw vegan

Mai mult de 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 214/​895
    kcal / kJ
  • 33.6 g
    carbo-hidrați
  • 4.8 g
    proteine
  • 11.8 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    214/895 kcal/kJ, 33.6 g carbo-hidrați, 4.8 g proteine, 11.8 g grăsimi

Ingrediente (10 porții)

Pentru blat:

250 g făină de ovăz
200 g curmale (hidratate)

Pentru crema de brânză:

180 g caju hidratat
50 ml lapte de caju ambalat
100 ml ulei de cocos
1/2 linguriță fulgi de drojdie inactivă
10 ml zeamă de lămâie
40 g miere
1 linguriță turmeric
10 ml zeamă de portocale

Pentru decor:

30 g stafide
2-3 ciorchini coacăze roșii
30 g merișoare

Util

  • Ovăzul conține numeroase proteine și carbohidrați, grăsimi sănătoase, vitamine, minerale și oligoelemente. Aceste proprietăți transformă ovăzul într-o sursă minunată de energie care ajută la prevenirea senzației de oboseală cauzată de nivelul scăzut al glucozei din sânge. Din punct de vedere nutrițional, ovăzul este unul dintre cele mai complexe alimente deoarece conține carbohidrați cu absorbție lentă. Consumul zilnic de ovăz ajută la scăderea colesterolului, reglează procesele digestive și oferă organismului o cantitate considerabilă de fibre.


Preparare

    1

Nucile de caju se spală în jet de apă puternic și se lasă în apă, la hidratat, minimum 2 ore sau peste noapte. Înainte de a fi folosite în rețetă se clătesc foarte bine în mai multe ape. Apa în care au stat la hidratat nu se folosește.

    2

Curmalele se lasă la hidratat în apă tot 2 ore. Apa în care au stat la hidratat se folosește în rețetă.

    3

Se mixează făina de ovăz și curmalele până se transformă totul într-un aluat lipicios.

    4

Se tapetează tava cu folie alimentară de plastic.

    5

Se întinde aluatul în forma de tartă cu ajutorul unei linguri, acoperind inclusiv marginile interioare ale acesteia. Se lasă în așteptare până la prepararea cremei de brânză.

    6

Se mixează nucile de caju, mierea (sau siropul de agave), laptele de caju, zeama de portocale, zeama de lămâie, uleiul de cocos, fulgii de drojdie inactivă și turmericul până când compoziția devine cremoasă.

    7

Crema obținută se transferă peste blat și se decorează cu stafide, merișoare și coacăze roșii proaspete.

    8

Pasca se introduce în congelator cel puţin 4 ore.

    9

Modalitate de păstrare: Se păstrează la congelator timp de 1 lună sau 4-5 zile în frigider.


Vezi cum se face