kaufland.ro/retete
Pandișpan cu portocală
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (8 porții)
150 g | făină |
200 g | zahăr |
100 ml | suc de portocală |
100 g | unt |
6 | ouă |
1 | praf de copt |
zahăr farin | |
zahăr vanilat |
Preparare
- 1
Se freacă untul moale cu zahărul și zahărul vanilat. Se adaugă gălbenușurile și sucul de portocală. Se amestecă bine și se adaugă făina și praful de copt. Se omogenizează și se adaugă albușurile bătute spumă. Se amestecă ușor și se toarnă compoziția într-o formă rotundă, unsă cu unt. Se coace 45 minute la foc moderat.
- 2
Se scoate din cuptor și se pudrează cu zahăr farin.