Pâinici digestive raw vegan
Valori nutritive
(Per porție)-
298/1247kcal / kJ
-
22.7 gcarbo-hidrați
-
12.6 gproteine
-
17.4 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
298/1247 kcal/kJ,
22.7 g carbo-hidrați,
12.6 g proteine,
17.4 g grăsimi
Ingrediente (50 Bucată)
0.5 | morcov |
1 | ardei roşu |
1 | roșie |
250 g | semințe de in hidratate |
0.5 linguriță | cimbru uscat |
sare | |
400 ml | apă |
20 g | semințe de cânepă |
Preparare
- 1
Se toacă morcovul, ardeiul, roșiile. Apoi se introduc în cana blenderului și se mixează până când se transformă totul într-o pastă.
- 2
Peste pasta de legume obținută se adaugă semințele de cânepă, semințele de in și cimbru. Se mixează din nou, timp de 1 minut sau mai mult (în funcție de puterea blenderului) până se transformă totul într-o pastă omogenă. Se gustă compoziția și se adaugă sare, dacă se dorește.
- 3
Cu ajutorul unei linguri se întinde compoziția în strat subțire și uniform pe hârtia deshidratorului.
- 4
Se lasă pâinicile la deshidratat timp de 8-10 ore la temperatura de 45 de grade.
- 5
După ce s-au deshidratat, se desprind de pe hârtia deshidratorului și se mai lasă o oră la temperatura camerei pentru a se usca complet.