kaufland.ro/retete
Pâine umplută cu ciuperci și cașcaval
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
500 g | făină |
300 g | cașcaval |
100 g | unt |
8 | ciuperci |
6 | roșii |
6 | căței de usturoi |
1 | drojdie uscată |
sare |
Preparare
- 1
Se amestecă făina cu drojdia și un praf de sare. Se toarnă un pahar de apă călduță și se frământă bine. Se lasă la crescut.
- 2
Se taie ciupercile felii. Roșiile se decojesc și se taie cuburi. Se încinge untul și se prăjesc ciupercile până scad. Se adaugă roșiile, usturoiul pisat și sare. Se fierbe pe foc mic, până scad.
- 3
Se pune coca într-o formă rotundă unsă cu unt. Se modelează o adâncitură în mijloc în care se pune amestecul de ciuperci și roșii. Se coace 40 minute la foc moderat. Se scoate din cuptor și se presară cașcavalul ras. Se mai coace 15 minute.