Pâine la grătar cu ierburi și roșii
Valori nutritive
(Per porție)-
570/2384kcal / kJ
-
53 gcarbo-hidrați
-
10 gproteine
-
34 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
570/2384 kcal/kJ,
53 g carbo-hidrați,
10 g proteine,
34 g grăsimi
Ingrediente (8 porții)
2 pachete | aluat de pizza congelat, 400 g |
165 g | roșii uscate |
2 linguri | ulei de măsline |
190 g | pesto din roșii uscate |
1 cățel | usturoi |
75 g | caju prăjit și sărat |
1 legătură | busuioc |
Util
-
Înainte de a pune pe grătar pâinea, presară 100 g mozzarella rasă pe aluat.
Preparare
- 1
Încinge grătarul pentru coacere indirectă, la 200 grade.
- 2
Roșiile uscate se lasă la scurs și apoi se taie felii subțiri. Usturoiul se curăță și se taie cubulețe.
- 3
Alunele caju se taie bucăți mari. Se spală busuiocul, se lasă să se usuce, se rup frunzele și se taie fâșii subțiri.
- 4
Aluaturile de pizza se derulează unul lângă celălalt, se ung cu pesto și se așază deasupra roșii uscate, usturoi, alunele caju și busuiocul. Aluaturile se pliază și se etanșează marginile.
- 5
Într-o tavă (26 x 8 cm) se pune hârtie de copt și se pliază aluatul sub formă de evantai.
- 6
Se ung cu ulei de măsline și se coc aprox. 35 de minute, la foc indirect și cu capacul deasupra.