Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Pachețele de primăvară făcute în casă

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 164/​687
    kcal / kJ
  • 22 g
    carbo-hidrați
  • 4 g
    proteine
  • 6 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    164/687 kcal/kJ, 22 g carbo-hidrați, 4 g proteine, 6 g grăsimi

Ingrediente (8 bucăți)

10 g tăiței de celofan
1 morcov mare
2 cepe verzi
1 bucată mică de ghimbir, cca 1 cm
câte 60 g de germeni de soia și germeni de fasole Mungo
5 linguri sos de soia
sare
piper proaspăt măcinat
4 foi de yufka sau foi de aluat filo, refrigerate
1 albuș de ou
ulei pentru prăjit
1-2 linguri Sambal Oelek

Preparare

    1

Se toarnă apă clocotită peste tăițeii de celofan și se lasă la înmuiat timp de cca 5 minute.

    2

Morcovii se curăță, se spală și se rad grosier. Ceapa verde se curăță, se spală și se taie în inele fine. Ghimbirul se curăță și se taie cubulețe fine.

    3

Germenii de soia și de fasole Mungo se lasă să se scurgă bine.

    4

Tăițeii se taie în bucăți mici, se amestecă împreună cu morcovi, ceapă verde, ghimbir, germeni de soia și de bambus și se condimentează cu câte 2 linguri de sos de soia, sare și piper.

    5

Yufka sau aluatul filo se desfășoară, foile se împart sferturi, se așază câte 2 sferturi una peste cealaltă. Peste acestea se așază umplutură și marginile se ung cu albuș de ou.

    6

Marginea inferioară și cea laterală se pliază peste umplutură și se rulează strâns în pachețele.

    7

Uleiul se încinge, pachețelele se prăjesc porționat timp de cca 3-5 minute și se lasă la scurs pe hârtie de bucătărie.

    8

Pachețelele de primăvară împreună cu sosul de soia și Sambal Oelek se așază în farfurii și se servesc.