kaufland.ro/retete
Mușchi de vițel cu cartofi la cuptor
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
300 ml | vin roșu |
200 ml | apă minerală |
1 | mușchi de vițel |
6 | cartofi |
4 | roșii |
busuioc uscat | |
rozmarin | |
ulei de măsline | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se presară mușchiul cu sare, piper, busuioc și rozmarin. Se pune într-o tavă stopită cu ulei.
- 2
Se adaugă roșiile decojite. Se toarnă vinul și apa minerală.
- 3
Se acoperă cu o folie de staniol și se coace 60 minute la foc moderat.
- 4
Se îndepărtează folia, se adaugă cartofii curățați și se mai bagă la cuptor încă 60 minute.
- 5
Se scoate din cuptor și se presară crenguțe de rozmarin.