kaufland.ro/retete
Mușchi de porc în pâine
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (6 porții)
500 g | făină cu tărâțe |
40 g | drojdie |
1 bucată | mușchiuleț de porc |
cimbru uscat | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se lichefiază drojdia cu o lingurițiă de zahăr. Se pune făina într-un bol, se face o adâncitură în mijloc în care se pune drojdia lichefiată și un pahar de apă. Se frământă bine și se lasă la crescut.
- 2
Mușchiulețul de porc se presară cu cimbru uscat, sare și piper.
- 3
Se ia o jumătate din cantitatea de aluat și se întinde într-o formă de cozonac unsă cu unt. Se pune mușchiulețul pe mijloc și se acoperă cu restul de aluat, modelat după preferință.
- 4
Se coace 60 minute la foc moderat.