kaufland.ro/retete
Mușchi de porc cu cimbru verde și lămâie
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
250 g | mușchi file de porc |
1 | ardei roșu |
1 | ardei verde |
100 g | praz |
1 fir | cimbru verde |
zeama de la 1 lămâie verde | |
5 linguri | ulei de măsline |
2 linguri | oțet de mere cu miere |
piper | |
sare |
Util
-
Servești carnea stropită cu sosul pasat.
Preparare
- 1
Tai mușchiul în felii groase de 1 - 1 ½ cm. Le frigi puțin pe grătar, întorcându-le câte 2 minute pe fiecare parte.
- 2
Între timp, speli ardeii și prazul și le cureți. Înăbuși prazul și ardeii în 2 linguri de ulei, adăugând câte puțină apă.
- 3
Când s-a înmuiat, adaugi în vas feliile de carne și stingi cu un pahar de apă caldă.
- 4
Presari rămurele de cimbrul verde, torni zeama de lămâie verde și lași să fiarbă la foc mediu, pentru 5-7 minute.