kaufland.ro/retete
Mini-tarte umplute cu carne
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (6 porții)
500 g | făină |
200 g | unt |
800 g | carne tocată de pui |
400 g | mazăre boabe |
6 | cartofi |
3 | ouă |
3 | cepe |
mărar proaspăt | |
ulei | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se freacă untul moale cu un praf de sare. Se adaugă 2 ouă bătute și făina. Se frământă și se păstrează la rece.
- 2
Se toacă ceapa mărunt și se prăjește în 4 linguri de ulei. Se adaugă carnea tocată, sare, piper și mărar tocat. Se lasă pe foc mic până se pătrunde carnea.
- 3
Se scoate aluatul de la rece și se întinde aluatul. Se ung cu unt forme mici în care se pun foi de aluat. Se umplu cu carnea preparată și se acoperă cu altă foaie. Se ung cu ou și se coc 30 minute la foc moderat.
- 4
Mazărea se fierbe în apă cu sare, iar cartofii se prăjesc.
- 5
Se servesc tartele cu garnitură de legume.