kaufland.ro/retete
Mini-Cheesecake cu topping de zmeură
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
407/1704kcal / kJ
-
34.6 gcarbo-hidrați
-
10.5 gproteine
-
25.2 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
407/1704 kcal/kJ,
34.6 g carbo-hidrați,
10.5 g proteine,
25.2 g grăsimi
Ingrediente (10 pahare)
750 g | brânză proaspătă |
3 | ouă |
225 g | zahăr |
1-2 pliculețe | praf pentru budincă de vanilie |
aprox. 4 linguri | jeleu de zmeură |
10 | pahare de aprox. 200 ml fiecare |
Util
-
Restul de Cheesecakes se pot congela foarte bine.
Preparare
- 1
Brânza proaspătă se amestecă cu ouăle, zahărul și praful pentru budincă de vanilie și se distribuie în pahare mici.
- 2
Se încălzește ușor jeleul de zmeură, se picură câte un cerc mic, în mijlocul umpluturii de brânză proaspătă și se trage cu o scobitoare cercul prin mijloc astfel încât să se formeze o inimioară.
- 3
Cheesecake se coace în cuptorul încins în prealabil, la 180°C (Gaz: Treapta 3, Aer de recirculare 160 °C) aprox. 20-25 minute și se servește încă cald sau rece (atunci Cheesecakes se coc cu o zi înainte).