kaufland.ro/retete
Mere învelite în ciocolată albă
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
714/2987kcal / kJ
-
84 gcarbo-hidrați
-
26 gproteine
-
29 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
714/2987 kcal/kJ,
84 g carbo-hidrați,
26 g proteine,
29 g grăsimi
Ingrediente (4 porții)
4 | mere mici |
1 foaie | gelatină |
300 g | ciocolată albă |
4 linguri | gem de căpşuni |
2 linguri | sirop de coacăze |
4 | bețe pentru frigărui |
Preparare
- 1
Înfige câte un bețișor din lemn, în mijlocul fiecărui măr.
- 2
Ciocolata se taie în bucăți mici și se topește într-un castron, la baie de aburi, la temperatură scăzută.
- 3
Cu o lingură se toarnă glazura lichidă peste măr, astfel încât să fie complet acoperit. Pentru uscare, merele se așază pe un grătar și se lasă la frigider 30 de minute.
- 4
Gelatina se înmoaie în apă rece. Într-o oală se amestecă gemul de căpșuni cu siropul de coacăze. Amestecul se încălzește 1 minut pe aragaz, iar apoi se încorporează cu gelatina. Sosul obținut se lasă la răcit 30 de minute.
- 5
Sosul se toarnă peste mere și se servesc.