Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Melci picanți cu șuncă și ardei

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 129/​538
    kcal / kJ
  • 21.7 g
    carbo-hidrați
  • 4.1 g
    proteine
  • 1.8 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    129/538 kcal/kJ, 21.7 g carbo-hidrați, 4.1 g proteine, 1.8 g grăsimi

Ingrediente (20 bucăți)

3 felii șuncă
100 g ricotta
1 pachet aluat de foietaj (vitrina frigorifică, = 275 g)
1/2 lingură boia de ardei iute
1 ardei roșu
1 lingură pătrunjel tocat
2 linguri parmezan ras
1 linguriță ulei de floarea soarelui
sare
piper

Util

  • Amestecă într-un castron iaurt, coaja de la o lămâie verde netratată, sare și piper. Astfel vei avea un sos delicios pentru melcii picanți.


Preparare

    1

Ardeiul se spală, se usucă prin tamponare, se taie în jumătate, se curăță și se taie cubulețe fine. Șunca se taie de asemenea în cubulețe fine.

    2

Uleiul se încinge într-o tigaie și se prăjește ardeiul în acesta. Ardeiul prăjit, cubulețele de șuncă, ricotta, parmezanul și pătrunjelul se amestecă într-un castron. Se condimentează cu boia de ardei, sare și piper.

    3

Se întinde aluatul și se unge cu compoziția rezultată, lăsând marginea liberă. Rulează aluatul pe lungime și lipește marginile. Ulterior taie ruloul în felii cu lățimea de 2 cm.

    4

Încălzește cuptorul în prealabil. Așază melcii de aluat într-o tavă pe hârtie de copt și lasă-i la cuptor aprox. 20 minute până se rumenesc.


Vezi cum se face