Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Măr copt cu umplutură de caș

Mai mult de 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 248/​1037
    kcal / kJ
  • 32 g
    carbo-hidrați
  • 5 g
    proteine
  • 9 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    248/1037 kcal/kJ, 32 g carbo-hidrați, 5 g proteine, 9 g grăsimi

Ingrediente (8 porții)

2 linguri rom
2 linguri stafide
1 lămâi bio
250 g quark - brânză cremoasă (250 g)
60 g zahăr
50 g unt lichid
1 ou
50 g pâine prăjită tăiată cubulețe fără coajă
1 lingură firimituri de pâine proaspătă
1 pachețel zahăr vanilat
mere

Preparare

    1

Se încălzește romul, se toarnă peste stafide și se lasă timp de 15 minute.

    2

Se spală și se usucă lămâia și se rade coaja. Stoarceți lămâia.

    3

Amestecă quarcul, zahărul, untul, oul, cuburi de pâine prăjită, pesmetul, coaja de lămâie, zahărul vanilat și stafidele într-un amestec omogen și lasă-le timp de 30 de minute.

    4

Taie vârful mărului copt cu tulpina orizontal, stropește bucățile tocmai tăiate cu zeamă de lămâie și umple-le cu amestecul de caș.

    5

Pune capacul la loc, unge merele cu unt topit și gatește-le în cuptorul preîncălzit la 180 de grade cu aer circulant (200 de grade sus/jos) timp de 30-35 de minute.